
Vegoschnitzel, grönsaker och kall senapssås med dragon
Vad sägs om en middag som blir klar på 15 minuter? Instruktionerna nedan är för 2 portioner.
Skiva 400 g valfria grönsaker. Jag valde morot, brysselkål och färsk broccoli. Skär även en rödlök i tunna skivor. Stek grönsakerna och löken i en stekpanna i ca 10 min.
Gör samtidigt senapssåsen enligt receptet nedan, men glöm inte att röra om i stekpannan då och då.
Stek därefter snabbt två vegoschnitzlar, ca 2 min på varje sida. Jag använde Chic burger från Peas of Heaven (ej samarbete), men det går bra med vilka schnitzlar som helst. Stek dem gärna i samma panna som grönsakerna om de får plats. Klart!

Kall senapssås med dragon 2 portioner
1 dl Greek yoghurt från Planti
3-4 tsk dijonsenap
2 krm torkad dragon
0,5 krm salt
Gör såhär:
Blanda alla ingredienserna väl i en skål. Servera till schnitzeln och de stekta grönsakerna.

Pepparkaksgranola

Ischoklad
Du kanske också gillar

Avokadodressing
april 20, 2020
Apelsinchokladbollar
december 11, 2020