
Frukostpaj
Visst är det härligt att kunna äta efterrätt till frukost? Eller varför inte frukost till efterrätt? Oavsett när man väljer att äta den här pajen så smakar den lika gott!
Idag är det Internationella celiakidagen och det firar jag med att lägga ut det här receptet. Inga allergier ska få stoppa någon från att äta gott!

Frukostpaj 1 portion
1 äpple
1 tsk kokosolja
2 krm ceylonkanel
0,5 – 1 dl vaniljgranola
Ca 1 dl vaniljgoghurt, vanilkvarg (eller naturell valfri yoghurt och smaksatt med 0,5 krm vaniljpulver)
Skölj äpplet och skär det i tärningar. Ta fram en stekpanna och klicka i 1 tsk smakfri kokosolja. Lägg i äppeltärningarna i stekpannan när den är varm. Pudra över ceylonkanel och stek tills äpplena är mjuka. Lägg upp äppelbitarna i en skål eller en liten pajform för att förstärka pajkänslan. Strö över granola och toppa med yoghurten/kvargen. Vill man ha en sötare variant är det väldigt gott att ringla över lite honung också på toppen eller ha i det när man steker äpplena.

Dadelbollar

Flexitarisk lasagne
Du kanske också gillar

Krämig grön pasta
september 25, 2020
Aprikosmarmelad
mars 20, 2021
En kommentar
Millan
Åh, vilken DRÖMFRUKOST! Får bli morgondagens frukost. TACK!